Despre noi

Ne mandrim cu o serie de cursuri care pot face orice cursant sa devina expert si sa isi transforme pasiunea intr-un job. Academia este formata din profesionisti care, pe langa notiunile predate, este activa si mereu dornica de evolutie. 

Scopul nostru este de a ajunge la cat mai multi viitori profesionisti. Poti urma cursurile noastre atat fizic cat si online unde strategia noastra implica si elemente practice.

Pasiune si profesie
De la pasiune la profesie alaturi de profesionisti pregatiti sa impartaseasca informatiile industriei
Profesionisti in domeniu
Ne-am adus aproape o echipa de profesionisti in domeniu care sa predea notiuni viitorilor profesionisti
Deschizatori de drumuri
Diplome acreditate care iti deschid drumul spre angajare oriunde in Uniunea Europeana

Oferim pentru cei care vor sa isi puna pasiunea in practica o serie de cursuri alaturi de profesionisti in domeniu ce profeseaza la cel mai inalt nivel si pot impartasi bunele practici. Indiferent de locul in care vei dori sa profesezi, programele noastre reprezinta un punct forte in CV-ul tau si vor face diferenta in momentul angajarii.

Scopul nostru principal este acela de a oferi informatii esentiale cursantilor, care sa-i ajute la inceputul carierei si care sa reprezinte baza practica si teoretica a meseriei lor. Insa, pe langa aspectul individual, la nivel colectiv ne dorim sa dezvoltam piata muncii si sa crestem nivelul de profesionalism a intregii industrii. Evolutia individuala a fiecarui cursant este foarte importanta, precum si evolutia colectiva a tuturor celor ce ne trec pragul.

Ce oferim

  • cursuri acreditate UE
  • profesori dedicati, cu background in industrie
  • notiuni practice
  • o oportunitate de a iti transforma visul in stil de viata

Ce urmarim

  • dezvoltarea si educarea pietei de munca
  • evolutia individuala a fiecarui cursant
  • formarea unei generatii de profesionisti
  • integrarea pe piata muncii a celor care-si doresc o schimbare

Pentru ca, in final, tot ceea ce conteaza este sa ne educam pasiunea si sa o transformam intr-un mod de viata. Te asteptam la cursuri pentru a face din visul tau o profesie alaturi de specialistii academiei.

Apel
Whatsapp
Chat