1.040 lei
1.600 lei
Curs Unghii cu Gel

Curs Unghii cu Gel

Cursul de Unghii False – Stilist Protezist Unghii cu Gel este unul de specializare. La finalizarea cursului veti sustine un examen, in urma caruia veti obtine un certificat de absolvire autorizat de Comisia de Autorizare a Municipiului Bucuresti, certificat cu care va veti putea angaja sau deschide propria dumneavoastra afacere.
1.040 lei
1.600 lei
Inscrie-te
Incepatori
1 Luna
Acreditat
Majoritatea locurilor au fost ocupate
Inscrie-te acum pentru a-ti garanta locul.
Descriere curs

Cursul de Unghii False – Stilist Protezist Unghii cu Gel implica tehnici de predare ce se ridica la cel mai inalt nivel, fiind unul intensiv si dureaza 4 saptamani. Abordarea, tehnicile de lucru, realizarea si aplicarea unghiilor se face cu profesionalism, alaturi de expertii Bravory Academy. Cursul se indreapta catre aceea care iubesc arta decorarii si modelarii unghiilor false. Pe piata de beauty exista o exigenta ridicata privind serviciile de aplicare a unghiilor cu gel. Cursul de Stilist Protezist Unghii este unul de specializare, la finalul caruia vei sustine un examen, in urma caruia vei dobandi un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu care vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate. Pe durata celor 4 saptamani de curs, Bravory Academy iti va pune la dispozitie GRATUIT toate produsele de lucru. Partea practica se poate realiza atat pe dispozitive speciale, maini flexibile de practica, cat si intre participantii aceleiasi grupe.

Ce voi invata
 • Efectuarea conditiilor igienico-sanitare
 • Intretinerea echipamentului si sterilizarea mediului de lucru
 • Recomandarea produselor pentru unghii
 • Examinarea unghiilor in vederea identificarii tipului de unghie si starii acesteia
 • Bolile si afectiunile unghiei
 • Aplicarea tratamentelor pentru unghii si pentru pielea mainilor
 • Executarea operatiunilor cu pila electrica
 • Modelarea unghiilor si a formei acestora
 • Tehnici de pensulare a unghiilor si combinarea culorilor
 • Protezarea unghiilor deteriorate
 • Construirea unghiilor false
 • Aplicarea tipsurilor
 • Demontarea unghiilor false
 • Realizarea decoratiunilor si modelelor pe unghiile false
 • Intretinerea unghiilor construite
 • Recomandarea modalitatilor de ingrijire post-aplicare

Bonus

 • Protezarea unghiilor cu tipsuri reutilizabile
 • Realizarea tehnicii Baby Boomer
 • Efectuarea tratamentului cu parafina
Ce diploma voi obtine

Cursul de Stilist Protezist Unghii este unul de specializare, la finalul caruia vei asimila toate cunostintele indispensabile unei bune executii. La incheierea cursului vei sustine un examen, in urma caruia vei obtine un certificat de absolvire autorizat de Comisia de Autorizare a Municipiului Bucuresti.

Posibilitate angajare

La finalul cursului dupa ce veti dobandi toate cunostintele necesare unei bune practici, Bravory Academy va pune la dispozitie posibilitatea de angajare alaturi de partenerii nostri de prestigiu din cadrul saloanelor Magic si GETTS.

Magic
Getts
Acte necesare pentru inscriere
 • Formularul de inscriere la curs
 • Copie Carte de Identitate
 • Copie Certificat de Nastere
 • Copie Certificat de Casatorie (daca este cazul)
 • Copie dupa ultimul Act de Studii (conditie minima acces: invatamant minim obligatoriu - 8/10 clase in functie de anul absolvirii);
 • Adeverinta Medicala cu mentiunea APT PENTRU CURS
Modalitati de plata
 • Plata numerar sau cu cardul la sediul nostru din Strada Coltei 8, Sector 3, Bucuresti (Universitate)
 • Prin transfer bancar (OP)
Reduceri suplimentare
 • Studentii beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%
 • Pentru inscrierea la cel putin doua cursuri se acorda o reducere de 5% a taxei pentru al doilea curs si de 10%, pentru al treilea si urmatoarele (reducerea este nominala si se aplica la cursul cu pretul cel mai mic).
Traineri
Larisa Uta
Larisa Uta
Trainer

Larisa Uta este un trainer ce activeaza în domeniu de peste 9 ani. A dobandit experienta, muncind calitativ, în urma participarii la numeroase cursuri de formare, seminarii, workshopuri, atat in tara cat si in strainătate. Atitudinea sa calda și profesionalismul de care da dovada, o fac iubita si apreciata de catre cursanti. Pasionata de frumos, disciplinata, cu foarte multa rabdare, este pregatita sa impartaseasca variate tehnici de lucru si secrete in realizarea manichiurii, pedichiurii si a unghiilor cu gel.

Oprea Bianca-Lorena
Oprea Bianca-Lorena
Trainer

Cu o experienta de peste 10 ani in industria beauty, Oprea Bianca-Lorena, si-a transformat pasiunea intr-o meserie careia ii dedica toata viata. Pe parcursul dezvoltarii profesionale a urmat diverse cursuri de specializare si formare profesionala. Reusita acesteia în aceasta profesie a frumusetii consta în acuratetea, atentia la detalii si profesionalismul de care da dovada de fiecare data. Fiind o fire optimista, spune mereu ce gandeste cu zambetul pe buze. Foarte apreciata, indragita si iubita de catre cursanti, ne face o deosebita placere sa o avem in randul trainerilor nostri, la Bravory Academy. Impreuna cu trainerul Oprea Bianca-Lorena, cursantii vor parcurge un drum creativ si interesant in domeniul manichiurii, pedichiurii si vor cunoaste varietatea tehnicilor de lucru din aceasta industrie: "Pentru a avea succes trebuie sa pui inima in tot ceea ce faci! Nimic nu e imposibil pentru cel ce incearca!"

Inscrie-te
Bravory Academy https://www.bravoryacademy.ro/
Denumire oficiala
Stilist Protezist de Unghii (Initiere)
Cod autorizat
N.C. 514208
Locatie
Bucuresti
Durata curs
1 Luna
Data de incepere
05-10-2023
Tipuri de program
Program afterwork
17:00-21:00
Sambata
10:00-16:00
1.040 lei
1.600 lei

Recenzii

Andreea Rusu
Andreea Rusu
Absolvent
Am urmat cursul de make-up. E greu sa descriu experienta alaturi de un trainer atat de minunat! In decursul cursului am invatat atat de multe si nu numai despre make-up cat si despre mine, despre viata, despre frumos si despre bunatate! Multumesc pentru devotament, pentru ca nu ai renuntat sa crezi in mine si multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovada! Recomand cu incredere Bravory Academy!
Recenzie Google
Laura Iuliana
Laura Iuliana
Absolvent
Recomand!! Niste cursuri exelente, un trainer bine pregatit, si rabdator. O atmosfera placuta. Din punctul meu de vedere este cea mai buna academie cu niste oameni foarte pregatiti in meseria lor, si care sunt dispusi sa iti arate si sa te invete tot ce stiu ei ❤️ Recomand cu caldura, inca o data!!!
Recenzie Google
Marius Nica
Marius Nica
Absolvent
recomand pentru cursul de frizerie! a fost cea mai buna alegere in materie de cursuri aceasta scoala. este o scoala unde inveti diverse lucruri pe care alte scoli nu pun accent, dar care te ajuta foarte mult pe viitor! atmosfera e foarte faina. profesionalism si oameni pasionati de ceea ce fac!
Recenzie Google
Violeta Nistor
Violeta Nistor
Absolvent
Am avut ocazia de a face cursul de coafor la aceasta academie si consider ca a fost un lucru minunat. Pe langa faptul ca am invatat multe, m-am imbogatit cu experiente si am reusit sa cunosc oameni noi. Preturile cursurilor sunt ok avand in vedere profesionalisomul trainerilor si sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei precum si de Uniunea Europeana... Cea mai buna alegere din oras. Felicitari!
Recenzie Google
Vali Raica
Vali Raica
Absolvent
Recomand cu toata increderea Bravory Academy si cursul de frizerie. Locul de unde am plecat cu un pachet bogat de informatii desi lucrez in domeniu de mai bine de 5 ani. Personalul super pregatit , sala de curs dotata cu tot ce este nevoie.
Recenzie Google

Beneficii

Traineri cu experienta
Diploma recunoscuta International
90% Practica
Sala de curs dedicata
Program flexibil
Oportunitate de angajare
Plata in rate
Locatie Ultra-Centrala
Apel
Whatsapp
Chat