2.000 lei
Curs Laminare Gene si Sprancene

Curs Laminare Gene si Sprancene

Urmeaza cursul de laminare gene si sprancene pentru a putea sa iti constriesti o cariera de succes ca lash stilist. Cursul se bazeaza pe foarte multa practica fiind sustinut de partea teoretica ce ajuta la fixarea detaliilor importante si intelegerea particularitatilor specifice a modului de lucru. Pe durata cursului toate produsele sunt puse la dIspozitie GRATUIT cursantilor nostri
2.000 lei
Inscrie-te
Incepatori
5 zile
Workshop
Majoritatea locurilor au fost ocupate
Inscrie-te acum pentru a-ti garanta locul.
Descriere curs

Cursul de Laminare gene si sprancene se adreseaza atat celor cu experienta ce vor sa diversifice varietatea de tehnici actuale, cat si celor aflati la inceput de drum si doresc sa stapaneasca proceduri moderne pentru a incepe o cariera de lash stilist. Cursul include metode unice de lucru cu efect natural, tehnici de curbare si pigmentare a genelor si spancenelor. Acesta procedura este una non-invaziva ce nu produce alergii si mixeaza tehnici importante de curbare, ingrosare, hranire, lifting si colorare a genelor naturale. Tratamentul special de laminare calmeaza firele rebele din cadrul genelor si sprancenelor, conferind naturalete, volum, rezistenta, structura lucioasa si hidratare. Laminarea genelor si sprancenelor este o operatiune din ce in ce mai dorita in cabinetele de cosmetica. Se recomanda atat doamnelor cat si domnilor deoarece implica armonizarea si simetria trasaturilor. Invata de la expertii Bravory Academy, tehnici special ce vor transforma orice incercare de lucru in succes!

Ce voi invata
 • Igienizarea locului de munca si pregatirea profesionala
 • Metode de igienizare a ustensilelor
 • Prezentarea produselor necesare laminarii genelor si sprancenelor
 • Morfologia fetei si tipologia sprancenelor
 • Consilierea si intocmirea fisei clientei
 • Clasificarea genelor si sprancenelor
 • Efectuarea procedurii de laminare
 • Structura genelor naturale
 • Tehnica de laminare gene
 • Operatiunea de laminare sprancene
 • Realizarea procedurii de vopsire a genelor si sprancenelor
 • Avantajele procedurii de laminare a genelor si sprancenelor
 • Tipuri de pensat
 • Indicatii post-procedura
 • Reguli de ingrijire si de igiena
Ce diploma voi obtine

La finalul cursului de specializare in urma unui examen veti obtine o diploma de participare inmanata de Bravory Academy ce iti asigura un loc in orice salon de infrumusetare.

Acte necesare pentru inscriere
 • Formularul de inscriere la curs
 • Copie Carte de Identitate
 • Adeverinta Medicala cu mentiunea APT PENTRU CURS
Modalitati de plata
 • Plata numerar sau cu cardul la sediul nostru din Strada Coltei 8, Sector 3, Bucuresti (Universitate)
 • Prin transfer bancar (OP)
Reduceri suplimentare

Pentru inscrierea la cel putin doua cursuri se acorda o reducere de 5% a taxei pentru al doilea curs si de 10%, pentru al treilea si urmatoarele (reducerea este nominala si se aplica la cursul cu pretul cel mai mic)

Trainer
Ioana Popa
Ioana Popa
Trainer

Pasiunea pentru frumos a determinat-o pe trainerul Ioana Popa, sa transforme cosmetica intr-o arta. Mereu pregatita sa trateze tenul si sa isi teasa armonios tratamentele faciale prin cele mai inovatoare tehnici de lucru. La cursurile sale reuseste sa implementeze cele mai unice tehnici si nu refuza nici o provocare.

A avut sansa sa lucreze cu personalitati consacrate din acest domeniu, dedicand mai bine de 20 de ani profesiei de cosmetician. Considera ca ‘’Traim doar pentru a descoperi frumosul!’’

Inscrie-te
Bravory Academy https://www.bravoryacademy.ro/
Denumire oficiala
Laminare gene si sprancene
Durata curs
5 zile
Tipuri de program
Program matinal
10:00-14:00
Program afterwork
17:00-21:00
2.000 lei

Recenzii

Andreea Rusu
Andreea Rusu
Absolvent
Am urmat cursul de make-up. E greu sa descriu experienta alaturi de un trainer atat de minunat! In decursul cursului am invatat atat de multe si nu numai despre make-up cat si despre mine, despre viata, despre frumos si despre bunatate! Multumesc pentru devotament, pentru ca nu ai renuntat sa crezi in mine si multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovada! Recomand cu incredere Bravory Academy!
Recenzie Google
Laura Iuliana
Laura Iuliana
Absolvent
Recomand!! Niste cursuri exelente, un trainer bine pregatit, si rabdator. O atmosfera placuta. Din punctul meu de vedere este cea mai buna academie cu niste oameni foarte pregatiti in meseria lor, si care sunt dispusi sa iti arate si sa te invete tot ce stiu ei ❤️ Recomand cu caldura, inca o data!!!
Recenzie Google
Marius Nica
Marius Nica
Absolvent
recomand pentru cursul de frizerie! a fost cea mai buna alegere in materie de cursuri aceasta scoala. este o scoala unde inveti diverse lucruri pe care alte scoli nu pun accent, dar care te ajuta foarte mult pe viitor! atmosfera e foarte faina. profesionalism si oameni pasionati de ceea ce fac!
Recenzie Google
Violeta Nistor
Violeta Nistor
Absolvent
Am avut ocazia de a face cursul de coafor la aceasta academie si consider ca a fost un lucru minunat. Pe langa faptul ca am invatat multe, m-am imbogatit cu experiente si am reusit sa cunosc oameni noi. Preturile cursurilor sunt ok avand in vedere profesionalisomul trainerilor si sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei precum si de Uniunea Europeana... Cea mai buna alegere din oras. Felicitari!
Recenzie Google
Vali Raica
Vali Raica
Absolvent
Recomand cu toata increderea Bravory Academy si cursul de frizerie. Locul de unde am plecat cu un pachet bogat de informatii desi lucrez in domeniu de mai bine de 5 ani. Personalul super pregatit , sala de curs dotata cu tot ce este nevoie.
Recenzie Google

Beneficii

Traineri cu experienta
90% Practica
Sala de curs dedicata
Program flexibil
Suport permanent
Plata in rate
Tehnici moderne de predare
Locatie Ultra-Centrala
Apel
Whatsapp
Chat