990 lei
1.500 lei
Curs Manichiura / Pedichiura

Curs Manichiura / Pedichiura

Cursul de Manichiurist / Pedichiurist este unul de baza, la finalul caruia se va obtine un certificat de calificare, acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Pe toata durata cursului, toate produsele vor fi puse la dispozitie Gratuit cursantilor nostri si fac parte din gama produselor profesionale de top ca Melkior, Cupio si Ibd.
990 lei
1.500 lei
Inscrie-te
Incepatori
1 Luna
Acreditat
Majoritatea locurilor au fost ocupate
Inscrie-te acum pentru a-ti garanta locul.
Descriere curs

Cursul de Manichiurist / Pedichiurist se adreseaza persoanelor care isi doresc sa construiasca o cariera solida in acest domeniu si se axeaza pe foarte multa practica si exercitiu. O manichiura impecabila confera un farmec deosebit mainilor si reprezinta cartea de vizita a oricarei femei. Un bun profesionist, va impleti creativitatea cu tehnicile executate corect, pentru un rezultat ireprosabil. Alaturi de expertii nostri, veti beneficia de cel mai inalt nivel de profesionalism si veti invata secretele meseriei pentru ca doar asa puteti ajunge sa fiti printre cei mai buni in domeniul ales de dumneavoastra. Programul de curs este unul flexibil adaptat in functie de nevoia cursantilor nostri. La finalizarea cursului te consiliem pentru gasirea rapida a unui loc de munca in cadrul celor mai de prestigiu saloane din Bucuresti. Invata de la cei mai buni!

Ce voi invata
 • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
 • Intretinerea echipamentului de lucru
 • Sterilizarea mediului de lucru
 • Tratarea unghiilor si tipurile de unghii
 • Bolile unghiei
 • Realizarea formei unghiilor si modelarea acestora
 • Executarea operaţiilor pregatitoare a unghiei
 • Realizarea tratamentului cu parafina
 • Tehnicile de executare a manichiurii clasice
 • Executarea pedichiurii clasice
 • Curatarea si impingerea cuticulelor
 • Invatarea folosirii pilei manuale si electrice
 • Pilirea si forma unghiei
 • Pensularea corecta a unghiilor
 • Finisarea unghiilor
 • Realizarea masajului mainilor si a picioarelor

Bonus:

 • Realizarea manichiurii semipermanente
 • Executarea pedichiurii semipermanente
Ce diploma voi obtine

La finalul cursului se va obtine un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Posibilitate angajare

La finalul cursului dupa ce veti dobandi toate cunostintele necesare unei bune practici, Bravory Academy va pune la dispozitie posibilitatea de angajare alaturi de partenerii nostri de prestigiu din cadrul saloanelor Magic si GETTS.

Magic
Getts
Acte necesare pentru inscriere
 • Formularul de inscriere la curs
 • Copie Carte de Identitate
 • Copie Certificat de Nastere
 • Copie Certificat de Casatorie (daca este cazul)
 • Copie dupa ultimul Act de Studii (conditie minima acces: invatamant minim obligatoriu - 8/10 clase in functie de anul absolvirii);
 • Adeverinta Medicala cu mentiunea APT PENTRU CURS
Modalitati de plata
 • Plata numerar sau cu cardul la sediul nostru din Strada Coltei 8, Sector 3, Bucuresti (Universitate)
 • Prin transfer bancar (OP)
Reduceri suplimentare
 • Studentii beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%
 • Pentru inscrierea la cel putin doua cursuri se acorda o reducere de 5% a taxei pentru al doilea curs si de 10%, pentru al treilea si urmatoarele (reducerea este nominala si se aplica la cursul cu pretul cel mai mic).
Traineri
Larisa Uta
Larisa Uta
Trainer

Larisa Uta este un trainer ce activeaza în domeniu de peste 9 ani. A dobandit experienta, muncind calitativ, în urma participarii la numeroase cursuri de formare, seminarii, workshopuri, atat in tara cat si in strainătate. Atitudinea sa calda și profesionalismul de care da dovada, o fac iubita si apreciata de catre cursanti. Pasionata de frumos, disciplinata, cu foarte multa rabdare, este pregatita sa impartaseasca variate tehnici de lucru si secrete in realizarea manichiurii, pedichiurii si a unghiilor cu gel.

Oprea Bianca-Lorena
Oprea Bianca-Lorena
Trainer

Cu o experienta de peste 10 ani in industria beauty, Oprea Bianca-Lorena, si-a transformat pasiunea intr-o meserie careia ii dedica toata viata. Pe parcursul dezvoltarii profesionale a urmat diverse cursuri de specializare si formare profesionala. Reusita acesteia în aceasta profesie a frumusetii consta în acuratetea, atentia la detalii si profesionalismul de care da dovada de fiecare data. Fiind o fire optimista, spune mereu ce gandeste cu zambetul pe buze. Foarte apreciata, indragita si iubita de catre cursanti, ne face o deosebita placere sa o avem in randul trainerilor nostri, la Bravory Academy. Impreuna cu trainerul Oprea Bianca-Lorena, cursantii vor parcurge un drum creativ si interesant in domeniul manichiurii, pedichiurii si vor cunoaste varietatea tehnicilor de lucru din aceasta industrie: "Pentru a avea succes trebuie sa pui inima in tot ceea ce faci! Nimic nu e imposibil pentru cel ce incearca!"

Inscrie-te
Bravory Academy https://www.bravoryacademy.ro/
Denumire oficiala
SPU Manichiura – Pedichiura
Cod autorizat
N.C. 514208
Locatie
Bucuresti
Durata curs
1 Luna
Tipuri de program
Program matinal
10:00-14:00
Program afterwork
17:00-21:00
990 lei
1.500 lei

Recenzii

Andreea Rusu
Andreea Rusu
Absolvent
Am urmat cursul de make-up. E greu sa descriu experienta alaturi de un trainer atat de minunat! In decursul cursului am invatat atat de multe si nu numai despre make-up cat si despre mine, despre viata, despre frumos si despre bunatate! Multumesc pentru devotament, pentru ca nu ai renuntat sa crezi in mine si multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovada! Recomand cu incredere Bravory Academy!
Recenzie Google
Laura Iuliana
Laura Iuliana
Absolvent
Recomand!! Niste cursuri exelente, un trainer bine pregatit, si rabdator. O atmosfera placuta. Din punctul meu de vedere este cea mai buna academie cu niste oameni foarte pregatiti in meseria lor, si care sunt dispusi sa iti arate si sa te invete tot ce stiu ei ❤️ Recomand cu caldura, inca o data!!!
Recenzie Google
Marius Nica
Marius Nica
Absolvent
recomand pentru cursul de frizerie! a fost cea mai buna alegere in materie de cursuri aceasta scoala. este o scoala unde inveti diverse lucruri pe care alte scoli nu pun accent, dar care te ajuta foarte mult pe viitor! atmosfera e foarte faina. profesionalism si oameni pasionati de ceea ce fac!
Recenzie Google
Violeta Nistor
Violeta Nistor
Absolvent
Am avut ocazia de a face cursul de coafor la aceasta academie si consider ca a fost un lucru minunat. Pe langa faptul ca am invatat multe, m-am imbogatit cu experiente si am reusit sa cunosc oameni noi. Preturile cursurilor sunt ok avand in vedere profesionalisomul trainerilor si sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei precum si de Uniunea Europeana... Cea mai buna alegere din oras. Felicitari!
Recenzie Google
Vali Raica
Vali Raica
Absolvent
Recomand cu toata increderea Bravory Academy si cursul de frizerie. Locul de unde am plecat cu un pachet bogat de informatii desi lucrez in domeniu de mai bine de 5 ani. Personalul super pregatit , sala de curs dotata cu tot ce este nevoie.
Recenzie Google

Beneficii

Traineri cu experienta
Diploma recunoscuta International
90% Practica
Sala de curs dedicata
Program flexibil
Oportunitate de angajare
Plata in rate
Locatie Ultra-Centrala
Apel
Whatsapp
Chat