3.150 lei
3.500 lei
Curs Frizerie cu Ciprian Ungureanu

Curs Frizerie cu Ciprian Ungureanu

Patrunde in tainele frizeriei invatand de la cel mai bun mentor! Ciprian Ungureanu, trainer cu experienta profesionala, mii de clienti multumiti si sute de cursanti carora le-a deschis calea catre un job de succes, este specialistul de care ai nevoie pentru a dobandi pasiunea necesara in primii pasi pe drumul excelentei in meseria de frizer.
3.150 lei
3.500 lei
Inscrie-te
Incepatori
2 Luni
Acreditat
Majoritatea locurilor au fost ocupate
Inscrie-te acum pentru a-ti garanta locul.
Descriere curs

Destinul ulterior al fiecarui ucenic depinde in mare masura si de persoana mentorului. Cand insusi Ciprian Ungureanu este cel care iti preda cunostintele sale la un curs de frizerie, sansele tale de reusita in viitoarea profesie de frizer cresc substantial. De la experienta profesionala, obtinuta prin ani indelungati de practica si formare continua, miile de clienti multumiti, aparitiile in media, palmaresul de premii si sutele de cursanti care si-au urmat pasiunea catre o cariera de succes, Ciprian Ungureanu este trainerul care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

In cadrul cursului, inveti de la cel mai bun mentor tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un bun frizer. Ciprian Ungureanu detine abilitatile si experienta necesare pentru a te initia in tainele meseriei, pentru a te face sa intelegi cunostintele predate si tehnicile de a le pune in aplicare. De la metodele clasice de tuns si pana la cele mai moderne tendinte in materie de tunsori barbatesti, iti vor fi dezvaluite aspecte si detalii fine, care fac diferenta intre tunsoare si arta.

Cursul nostru iti pune la dispozitie, pe tot parcursul desfasurarii orelor produsele consumabile profesionale, astfel ca tu sa nu ai niciun stres si sa te poti bucura de fiecare ora. Participantii la curs trebuie sa isi asigure minim 3 modele baieti.

Ce voi invata
 • Igenizarea locului de munca si consilierea clientului
 • Managementul unui salon de frizerie
 • Ingrijirea si tratatea corespunzatoare a parului
 • Spalarea parului si masajul capilar
 • Executarea tunsorilor barbatesti
 • Tehnici specifice de tuns si styling
 • Tipuri si forme de tunsori
 • Tunsorile Old School
 • Executarea tunsorile clasice din masina de tuns
 • Geometria tunsorilor
 • Realizarea tunsorilor moderne: Skin Fade, Razor Fade, Tapering, Flattop, Executive Contour
 • Rasul și barbieritul cu briciul
 • Tehnici frizerie clasice si moderne
 • Efectuarea tehnicilor de feonat si styling
 • Executarea tehnicilor de styling si tuns specifice zonei top: Pompadour, Side Part Pompadour si Hard Part Pompadour
Ce diploma voi obtine

La finalul cursului se va obtine un certificat de calificare eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Posibilitate angajare

La finalul cursului dupa ce veti dobandi toate cunostintele necesare unei bune practici, Bravory Academy va pune la dispozitie posibilitatea de angajare alaturi de partenerii nostri de prestigiu din cadrul saloanelor Magic si El Studio.

Magic
El Studio
Acte necesare pentru inscriere
 • Formularul de inscriere la curs
 • Copie Carte de Identitate
 • Copie Certificat de Nastere
 • Copie Certificat de Casatorie (daca este cazul)
 • Copie dupa ultimul Act de Studii (conditie minima acces: 8 clase)
 • Adeverinta Medicala cu mentiunea APT PENTRU CURS
Modalitati de plata
 • Plata numerar sau cu cardul la sediul nostru din Strada Coltei 8, Sector 3, Bucuresti (Universitate)
 • Prin transfer bancar (OP)
 • Plata in 2 rate - prima rata este de 1000 lei si va asigura inscrierea la curs
Reduceri suplimentare
 • Studentii beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%
 • Pentru inscrierea la cel putin doua cursuri se acorda o reducere de 5% a taxei pentru al doilea curs si de 10%, pentru al treilea si urmatoarele (reducerea este nominala si se aplica la cursul cu pretul cel mai mic).
Trainer
Ciprian Ungureanu
Ciprian Ungureanu
Trainer

Ciprian Ungureanu este un trainer cu experinta, îndrăgit ce activează în domeniul frizeriei de peste 25 de ani. In decursul anilor a participat la numeroase cursuri, seminarii și Workshopuri.

Printre cele mai importante proiecte și titluri ale sale se pot aminti: Campion național versiunea online Reuzel Romania unde a luat locul I, in anul 2015; Campion național secțiune Schorem Old School Barber, clasat pe locul I, in anul 2016; ’’Frizerul anului’’, apreciat de frizerii din Romania, in anul 2017.

Iubeste sa isi transforme cursantii in cei mai buni frizeri din tara. A avut peste 100 de seminarii si peste 2000 de cursanti in instruire.

Motto-ul dupa care se ghideza este: ’’Muncește pana când nu mai este nevoie sa te prezinți!’’

Inscrie-te
Bravory Academy https://www.bravoryacademy.ro/
Denumire oficiala
Frizer
Cod autorizat
NC/ RO/02/1012/227
Locatie
Bucuresti
Durata curs
2 Luni
Data de incepere
28-06-2024
Tipuri de program
Program 1
10:00-15:30
Program 2
15:30-21:30
3.150 lei
3.500 lei

Recenzii

Andreea Rusu
Andreea Rusu
Absolvent
Am urmat cursul de make-up. E greu sa descriu experienta alaturi de un trainer atat de minunat! In decursul cursului am invatat atat de multe si nu numai despre make-up cat si despre mine, despre viata, despre frumos si despre bunatate! Multumesc pentru devotament, pentru ca nu ai renuntat sa crezi in mine si multumesc pentru profesionalismul de care ai dat dovada! Recomand cu incredere Bravory Academy!
Recenzie Google
Laura Iuliana
Laura Iuliana
Absolvent
Recomand!! Niste cursuri exelente, un trainer bine pregatit, si rabdator. O atmosfera placuta. Din punctul meu de vedere este cea mai buna academie cu niste oameni foarte pregatiti in meseria lor, si care sunt dispusi sa iti arate si sa te invete tot ce stiu ei ❤️ Recomand cu caldura, inca o data!!!
Recenzie Google
Marius Nica
Marius Nica
Absolvent
recomand pentru cursul de frizerie! a fost cea mai buna alegere in materie de cursuri aceasta scoala. este o scoala unde inveti diverse lucruri pe care alte scoli nu pun accent, dar care te ajuta foarte mult pe viitor! atmosfera e foarte faina. profesionalism si oameni pasionati de ceea ce fac!
Recenzie Google
Violeta Nistor
Violeta Nistor
Absolvent
Am avut ocazia de a face cursul de coafor la aceasta academie si consider ca a fost un lucru minunat. Pe langa faptul ca am invatat multe, m-am imbogatit cu experiente si am reusit sa cunosc oameni noi. Preturile cursurilor sunt ok avand in vedere profesionalisomul trainerilor si sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei precum si de Uniunea Europeana... Cea mai buna alegere din oras. Felicitari!
Recenzie Google
Vali Raica
Vali Raica
Absolvent
Recomand cu toata increderea Bravory Academy si cursul de frizerie. Locul de unde am plecat cu un pachet bogat de informatii desi lucrez in domeniu de mai bine de 5 ani. Personalul super pregatit , sala de curs dotata cu tot ce este nevoie.
Recenzie Google

Beneficii

Curs Autorizat ANC
Traineri cu experienta
Diploma recunoscuta International
90% Practica
Sala de curs dedicata
Program flexibil
Suport permanent
Locatie Ultra-Centrala
Apel
Whatsapp
Chat